Deze professionele cameraploeg van AVROTROS filmt Bart van der Woerd, Managing Director bij Basilisk, terwijl hij uitlegt hoe de zelfhelende eigenschappen beton tot een duurzamer bouwmateriaal maken. We kunnen je nog niet alle details vertellen over de opnames.

Voorlopig kunnen we alleen maar met je delen dat het gaat om een programma op de Nederlandse nationale televisie over innovatieve bedrijven. Het tv-programma heet De Wereld van Morgen en wordt over een paar weken uitgezonden.

Professor Henk Jonkers, van de Technische Universiteit Delft en uitvinder van de technologie werd ook geïnterviewd omdat hij de expert is over hoe het zelfherstelproces in beton werkt.

We voelen ons vereerd met al deze aandacht. De crew nam een hele dag uit hun drukke schema’s om ons te komen interviewen, om nog maar te zwijgen over alle voorbereidingen die hebben geleid tot deze dag. De cameraploeg was oprecht enthousiast over wat ze zagen. We hebben daardoor het volste vertrouwen dat ze een item zullen maken dat hun enthousiasme zal overbrengen aan de kijkers. Hoe meer mensen in de wereld enthousiast zijn over zelfhelend beton, hoe meer projecten wij kunnen doen, hoe groter onze impact op duurzaamheid zal zijn.

Zodra het kan zullen we op deze website meer over het tv-programma en de reportage delen.