Het is ons een genoegen om aan te kondigen dat Basilisk Self-Healing Concrete uitbreidt naar Israël. We hebben een partnerschap getekend met Eltra & Helion, sinds 1948 zijn zij een distributeur van chemicaliën.

Dit bedrijf heeft innovatie als kern van het bedrijf en levert een volledig pakket aan oplossingen aan verschillende industrieën. Ze hebben een sterke positie als leverancier van betonfabrikanten. Door zelfhelend beton van Basilisk aan hun portfolio toe te voegen, krijgen ze een concurrentievoordeel op de Israëlische markt.

 

Israëlische markt veel potentie
“De betonmarkt lijkt wat vooruit te lopen als het gaat om het gebruik van hulpstoffen in beton als oplossing voor waterdichtheid”, vertelt Marc Brants. Marc werkt als Sales Manager op het hoofdkantoor van Basilisk Nederland. “Het is een belangrijke volgende stap voor ons om in deze markt een alternatieve bio-based technologie op basis van hulstoffen te bieden. Onze verwachtingen voor de Israëlische markt zijn vrij hoog en ons team kijkt nu al uit naar de eerste projecten. We zijn ervan overtuigd dat Eltra & Helion de juiste partner is om dit te realiseren.”

Onze partner worden?
Onze ambitie is dat zelfhelend beton zo groot mogelijke impact heeft op de duurzaamheid van de wereldwijde bouwsector. Daar hebben we sterke partners voor nodig. We zijn altijd op zoek naar nieuwe distributeurs, applicators, launching customers en betonproducenten. Neem contact met ons op als u interesse heeft.