Deze maand waren we uitgenodigd om samen met onze Belgische partner Fortius te spreken over onze zelfhelende biobeton oplossingen op een seminar in België. Het seminar werd georganiseerd door de Belgische Federatie van Betonspecialisten (FEREB) en la Confédération Construction Wallonne (WTCB). We reisden naar België om de betonindustrie op de hoogte te houden van de kansen voor zelfhelend beton.

Congres voor betonspecialisten

Vertegenwoordigers van de toonaangevende Belgische betonbedrijven hadden zich verzameld in een congrescentrum in de buurt van Brussel om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied. Op het programma van die dag stonden sessies om kennis over de nieuwste technologieën te delen en demonstraties van nieuwe toepassingen. Er was een expositieruimte en volop gelegenheid voor de deelnemers om te netwerken.

Toenemend belang van duurzaamheid

“Er was een bijzonder grote opkomst op de conferentie”, zegt Marc Brants, accountmanager bij Basilisk. “Ik merkte bij de bezoekers oprechte interesse in zelfherstellend beton. Ik kreeg nogal wat vragen over de kansen die self-healing zou kunnen bieden voor de Belgische betonbedrijven. Mijn belangrijkste take-away van dit evenement? De Belgische betonmarkt is duidelijk aan het verschuiven. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en mensen staan te popelen om met zelfherstellend beton aan de slag te gaan.”

De laatste tijd worden we vaker gevraagd om presentaties te geven. Digitaal of zoals in dit geval persoonlijk. Dit helpt ons bij het realiseren van onze missie: de betonindustrie duurzamer maken met onze biobased zelfhelende producten. Dus als u wilt dat wij een presentatie geven bij u, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij willen u graag ondersteunen. Samen maken we de betonindustrie duurzamer!

Contact